Μαθαίνω και παίζω μπριτζ στο ποτάμι

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας συμμετέχει στο Φεστιβάλ Πηνειού με σκοπό την προβολή του μπριτζ για παιδιά μέσα από φωτογραφίες και φυλλάδια, αλλά και το μπριτζ για ενηλίκους.

Τα μέλη του Ομίλου θα ενημερώσουν το κοινό αναπτύσσοντας τη γενική φιλοσοφία του παιχνιδιού, ενώ θα λύνουν τυχόν απορίες όπως: ποια είναι η διαφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη και όχι μόνο, το μπριτζ διδάσκεται στα σχολεία ως μάθημα επιλογής, ξέρετε ότι λειτουργούν δύο τμήματα εκμάθησης μπριτζ για παιδιά στη Λάρισα, εκ των οποίων το ένα στον Μύλο του Παππά;

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας συμμετέχει σε Πανελλήνια ταυτόχρονα τουρνουά και βαθμολογείται σε σύγκριση με όλη την Ελλάδα,αλλά και σε Παγκόσμια ταυτόχρονα τουρνουά.

Στο Φεστιβάλ Πηνειού θα διοργανώσει ένα τουρνουά μαθητών με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ένα τουρνουά ενηλίκων την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Χορηγοί Φεστιβάλ Πηνειού 2019: ZeniΘ, Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Μπύρα LOLA, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Three Cents, ΙΕΚ Δήμητρα, Praktiker, Πεζοδρόμιο Free Press, Ακαμάτρα, Σκαλωσιές ΔΙΑΣ, Κέντρο Διάδραση, Νικολοπούλειο, GK Karelas, Hotel Dionissos, Bekouti, Βιομηχανία Πάγου Κ. Ελλάδος, Φρούριο Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ Βόλου, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας 93,6, Musica Radio.