Παγκράτιο στο Φεστιβάλ Πηνειού

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΣΤΗΣ για 5η συνεχή χρονιά συμμετέχει στο Φεστιβάλ Πηνειού.

Οι αθλητές του συλλόγου θα παρουσιάσουν τα μυστικά του αθλήματος όπως προσχολική αυτόαμυνα, Πυξ λαξ, κάτω παγκράτιο, άγων παγκράτιου, αλλά και αυτόαμυνα για γυναίκες!

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Πολυδάμας Παγκρατιαστής» συμμετέχει και στο φετινό Φεστιβάλ Πηνειού από τις 19 έως και τις 22 Ιουνίου, προβάλλοντας το παγκράτιο!
Το παγκράτιο είναι ένα σύνθετο αγώνισμα πυγμής και πάλης, συνδυάζοντας ρίψεις, λακτίσματα, αποκρούσεις, λαβές, αλλά και μάχη εδάφους!

Με τη μορφή που διδάσκεται σήμερα, αποτελεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο αυτοάμυνας και μια άριστη μέθοδος φυσικής εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, ενώ συντελεί και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα κάθε μικρού αθλητή μέσα από τον σεβασμό, την πειθαρχία, τον αυτοέλεγχο, την ευγενή άμιλλα και την αυτοπεποίθηση.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην αυτοάμυνα και να μοιραστούν τα μυστικά του αθλήματος!

Χορηγοί Φεστιβάλ Πηνειού 2019: ZeniΘ, Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Μπύρα LOLA, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Three Cents, ΙΕΚ Δήμητρα, Praktiker, Πεζοδρόμιο Free Press, Ακαμάτρα, Σκαλωσιές ΔΙΑΣ, Κέντρο Διάδραση, Νικολοπούλειο, GK Karelas, Hotel Dionissos, Bekouti, Βιομηχανία Πάγου Κ. Ελλάδος, Φρούριο Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ Βόλου, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας 93,6, Musica Radio