Παραμύθια στο ποτάμι

Η Παραμυθωνία είναι μια καλλιτεχνική και πολιτιστική ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τα παραμύθια, το θέατρο, τις τέχνες και πάνω από όλα τα παιδιά.

Στόχος της ομάδας είναι η διάδοση και διατήρηση των παραμυθιών και μύθων μέσα από την παραστατική αφήγηση και κάθε είδους θεατρικής τέχνης, καθώς και η παρουσίαση των γλυπτών της φύσης, που μετατρέπονται σε έργα τέχνης με ευαισθησία και αγάπη.

Μέσα από τα παραμύθια, τη μουσική, τη ζωγραφική, τις κατασκευές, το χορό και τα παιχνίδια καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργική σκέψη και έκφραση και βελτιώνει την αντίληψη των παιδιών.

Στο Φεστιβάλ του Πηνειού από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου, τα παιδιά θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν διαδραστική αφήγηση παραμυθιών με μουσική συνοδεία από κρουστά, ακορντεόν και φυσαρμόνικα, να δουν κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών με χρώμα και φως, να κάνουν χαρτοδιπλωτική, να ζωγραφίσουν, να παίξουν παραδοσιακά και θεατρικά παιχνίδια.

Χορηγοί Φεστιβάλ Πηνειού 2019: ZeniΘ, Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Μπύρα LOLA, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Three Cents, ΙΕΚ Δήμητρα, Praktiker, Πεζοδρόμιο Free Press, Ακαμάτρα, Σκαλωσιές ΔΙΑΣ, Κέντρο Διάδραση, Νικολοπούλειο, GK Karelas, Hotel Dionissos, Bekouti, Βιομηχανία Πάγου Κ. Ελλάδος, Φρούριο Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ Βόλου, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας 93,6, Musica Radio.