Ταξίδι στη χώρα του Παραμυθιού!

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “Μήτσιου Center” στο Φεστιβάλ Πηνειού

Σύγχρονο επιστημονικό κέντρο από το 2002, που πρωτοπορεί στη Διάγνωση, στην Πρόληψη, στην Αξιολόγηση και στην Αντιμετώπιση Μαθησιακών Δυσκολιών- Δυσλεξία, Καθρεπτική Γραφή Αναπτυξιακών, Κοινωνικοσυναισθηματικών, Ψυχολογικών Διαταραχών και Υπερκινητικότητας. Προσφέρει σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής και Ψυχοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και στις οικογένειες τους.

Συμμετέχουμε στο Φεστιβάλ Πηνειού για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Στο «Μήτσιου Center» λατρεύουμε το Παραμύθι, αγαπάμε το Παιχνίδι.

Το Φεστιβάλ Πηνειού είναι η γιορτή μας. Τόσο το Παιχνίδι όσο και το Παραμύθι έχει δημιουργηθεί και για μικρούς και για μεγάλους. Έτσι, στη φετινή γιορτή θα παντρέψουμε τα θεραπευτικά μοντέλα της Λογοθεραπείας, της Εργοθεραπείας, της Ψυχοθεραπείας και εκείνα των Μαθησιακών Δυσκολιών με Διαδραστικά Παιχνίδια. Μέσα από τα παραμύθια θα ψυχαγωγήσουμε τους μικρούς φίλους και θα ενημερώσουμε τους γονείς.

Ο τίτλος των δραστηριοτήτων μας για το φετινό Φεστιβάλ είναι: Ταξίδι στη χώρα του Παραμυθιού!

Τέσσερις μέρες γεμάτες με διαδραστικά παιχνίδια, δραστηριότητες, art therapy, workshop ζωγραφικής, κατασκευές, καραόκε πάρτυ, απονομή αναμνηστικών και σπάσιμο ΠΙΝΙΑΤΑΣ!

Tην Τετάρτη 19/6: “Πάμε ταξίδι στη Παραμυθοχώρα…!”
Την Πέμπτη 20/6: “Ας πετάξουμε στα σύννεφα…!”
Την Παρασκευή 21/6: “Παιχνίδι Κρυμμένου Θυσαυρού των φανταστικών λέξεων!”
Το Σάββατο 22/6: “Ας Ονειρευτούμε τη Παραμυθοχώρα..!”

Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και παιδικής ηλικίας (4-12 ετών) και φυσικά σε όποιον γονέα νιώσει την επιθυμία να δημιουργήσει και να παίξει. Εισιτήριο συμμετοχής είναι η διάθεση, το μεράκι και η φαντασία.

Στόχος των δραστηριοτήτων είναι η μάθηση μέσα από τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Μαθαίνω παίζοντας!

Θα μάθουμε, θα απολαύσουμε, θα χορέψουμε, θα γελάσουμε, θα διασκεδάσουμε!

Χορηγοί Φεστιβάλ Πηνειού 2019: ZeniΘ, Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Μπύρα LOLA, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Three Cents, ΙΕΚ Δήμητρα, Praktiker, Πεζοδρόμιο Free Press, Ακαμάτρα, Σκαλωσιές ΔΙΑΣ, Κέντρο Διάδραση, Νικολοπούλειο, GK Karelas, Hotel Dionissos, Bekouti, Βιομηχανία Πάγου Κ. Ελλάδος, Φρούριο Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ Βόλου, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας 93,6, Musica Radio.