Συναυλία The Devil and the Almighty Blues

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, Σκηνή Β', Ώρα έναρξης: 22:00

Συναυλία The Devil and the Almighty Blues
 • Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, Σκηνή Β’, Ώρα έναρξης: 22:00

 • Bio

  Οι The Devil And The Almighty Blues πατούν πάνω στα αγαπημένα blues και όπου αυτά διοχετεύτηκαν μέσα στον τελευταίο μισό αιώνα. Ο Muddy Waters, o Hendrix, οι Colour Haze και οι Madrugada μέσα σε ένα συνονθύλευμα από κιθάρες μας οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα. Τα blues είναι περισσότερο το συναίσθημα στην καρδιά του μουσικού και του ακροατή παρά ένα συγκεκριμένο συγκεκριμένο μουσικό είδος. Έτσι και αλλιώς η κληρονομιά είναι αχανής και έχει αφήσει τα σημάδια της ανεξίτηλα σε ολόκληρη τη μουσική πορεία του πλανήτη.

  Η απλότητα των blues και η βαρύτητα στο συναίσθημα αποτελούν τα βασικά συστατικά που απογειώνουν το heavy rock των Νορβηγών. Αντί να μπερδέψουν τον ακροατή με πολύπλοκα και ακαταλαβίστικα riff, προτιμούν να χτίσουν προσεκτικά τις συνθέσεις τους ενώ οι μελωδικές γραμμές μένουν κολλημένες στο μυαλό σου ακόμα και μετά το το τέλος της πρώτης, μόλις, ακρόασης.

  Μέλη συγκροτήματος:
  Arnt Andersen
  Petter Svee
  Kenneth Simonsen
  Torgeir Waldemar Engen
  Kim Skaug

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT