Συναυλία Μπάμπης Παπαδόπουλος Acoustic Set

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, Κεντρική Σκηνή, Ώρα έναρξης: 22:00

Συναυλία Μπάμπης Παπαδόπουλος Acoustic Set
 • Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, Κεντρική Σκηνή, Ώρα έναρξης: 22:00

 • Bio

  Ένα εξαιρετικό σεστέτο εγχόρδων αποτελούμενο από κορυφαίους μουσικούς που παρασέρνουν τον ακροατή, καθώς βυθίζονται και οι ίδιοι, σε ένα αισθαντικό, καθάριο και αναζωογονητικό ταξίδι με τη μοναδική μουσική σφραγίδα των μελωδιών του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

  Από τη μάλλον μακρινή – αλλά  πάντα επίκαιρη – εποχή του συγκροτήματος Τρύπες, στις  πιο πρόσφατες συνεργασίες του με καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων,  όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας και οι Χειμερινοί Κολυμβητές και κυρίως με την παράλληλη προσωπική του πορεία, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έχει καταφέρει κάτι πολύ σπάνιο: να μας μιλάει ταυτόχρονα και στην καρδιά και στο μυαλό. Ένας εξερευνητής της κιθάρας, του ήχου, της αρμονίας και της ενορχήστρωσης, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν εφησυχάζει και δεν αναπαύεται σε δάφνες του παρελθόντος. Δεν ερευνά απλά, αλλά καταθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα της έρευνας του, είτε με δίσκους είτε με τις δουλειές του για τον κινηματογράφο και το θέατρο (με πιο πρόσφατη το «Στέλλα Κοιμήσου» του Γ.Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο), προσφέροντας μας ταξίδια μελωδικά, ποικίλων διαθέσεων, και ευχάριστα απρόοπτων προορισμών.

  Μαζί του επί σκηνής οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set»:
  Φώτης Σιώτας (βιολί και βιόλα)
  Μιχάλης Βρέττας (βιολί)
  Δημήτρης Βλαχομήτρος (μπουζούκι)
  Διονύσης Μακρής (κοντραμπάσο)
  Τάσος Μισυρλής (τσέλο)
  Τίτος Καργιωτάκης (κονσόλα ήχου)

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT