Πολιτική απορρήτου

HomeΠολιτική απορρήτου

Ημερομηνία ισχύος της παρούσας Πολιτικής απορρήτου ορίζεται η 24η Μαΐου 2018.

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να τροποποιηθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερώνεστε μέσω αυτής της σελίδας.

O παρόν ιστότοπος festivalpineiou.gr λειτουργεί υπό την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Πρωταρχικός στόχος του ιστότοπου είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του.

Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μέσω αυτού, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 20016/679 (ΕΕ), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Σημαντικό, επίσης, είναι να διαβεβαιώσουμε ότι στον ιστότοπο δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

Από την στιγμή που συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους της πολιτικής απορρήτου του ιστότοπου festivalpineiou.gr, τότε θεωρείτε ότι δίνετε την συγκατάθεσή σας για την συλλογή, χρήση και την περαιτέρω διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς που ορίζονται παρακάτω.

Διαβάστε προσεκτικά όλη την πολιτική απορρήτου και κατανοείστε τα πάντα για την συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται προκειμένου να δώσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτών από τον ιστότοπο festivalpineiou.gr.

 

Πεδίο εφαρμογής της πολιτικής απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου του παρόντος ιστοτόπου θεμελιώνει όλα τα μέτρα που χρησιμοποιούνται από αυτόν για την συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων είτε απευθείας από εσάς ή μέσω του παρόντος ιστοτόπου, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 20016/679 (ΕΕ), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται μπορεί να είναι, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστοσελίδα.

Σε αυτή τη σελίδα σας ενημερώνουμε για τον τρόπο και τον λόγο που συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα.

Δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπο festivalpineiou.gr

Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπο festivalpineiou.gr δεν σημαίνει ότι αυτόματα καταχωρούνται οποιουδήποτε είδους προσωπικά δεδομένα τα οποία μπορεί να σας ταυτοποιούν. Οι μόνες πληροφορίες που πιθανότατα συλλέγονται (οι οποίες δεν είναι προσωπικές ή ταυτοποιήσιμες) είναι οι εξής:

  1. τύπος φυλλομετρητή (browser)
  2. το λειτουργικό σύστημα του χρήστη
  3. η χώρα ή πόλη του χρήστη κ.ά.

Τα οποία συλλέγονται από το Google Analytics και είναι καθαρά για την βελτίωση της εμπειρίας πλοήγησης ή χρήσης του ιστοτόπου festivalpineiou.gr

Προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται από τον ιστότοπο festivalpineiou.gr

  1. Από την φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου festivalpineiou.gr με σκοπό την επικοινωνία, τυχόν ερωτήσεις, αιτήματα ή παρατηρήσεις των φυσικών προσώπων:
  • Ονοματεπώνυμο φυσικού προσώπου.
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email) φυσικού προσώπου.

 

      2. Από τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως προς την Χορηγία για το Φεστιβάλ Πηνειού της ιστοσελίδας festivalpineiou.gr (https://www.festivalpineiou.gr/xorigia/):

  • Επωνυμία επιχείρησης.
  • Νομικός εκπρόσωπος.
  • Όνομα υπευθύνου επικοινωνίας της επιχείρησης.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας επιχείρησης ή υπευθύνου της επιχείρησης.
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email) επιχείρησης ή υπευθύνου της επιχείρησης.

 

      3. Από τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως προς τον Εθελοντισμό για το Φεστιβάλ Πηνειού της ιστοσελίδας festivalpineiou.gr (https://www.festivalpineiou.gr/ethelontismos/):

  • Ονομα φυσικού προσώπου.
  • Επώνυμο φυσικού προσώπου.
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email) φυσικού προσώπου.
  • Ηλικία φυσικού προσώπου.
  • Φύλο φυσικού προσώπου.
  • Διεύθυνση, ΤΚ και πόλη φυσικού προσώπου.
  • Τηλέφωνο οικίας, εργασίας και κινητό τηλέφωνο φυσικού προσώπου.
  • Εκπαίδευση και ικανότητες φυσικού προσώπου.

 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο ιστότοπος θα σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε να είστε σε θέση να δώσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς που ορίζονται στην πολιτική απορρήτου του παρόντος ιστοτόπου.

 

Σκοπός χρήσης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει ο ιστότοπος festivalpineiou.gr

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να παρέχουμε στους χρήστες μας πλοήγηση υψηλού επιπέδου, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας. Αναλυτικότερα:

  1. Τα στοιχεία από τη φόρμα επικοινωνίας των φυσικών προσώπων στον ιστότοπο festivalpineiou.gr:
  • Ενημερωτική επικοινωνία και απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα ή παρατηρήσεις, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το φυσικό πρόσωπο.
  1. Τα στοιχεία από τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως προς την Χορηγία για το Φεστιβάλ Πηνειού της ιστοσελίδας festivalpineiou.gr:
  • Επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φυσικού προσώπου ή επιχείρησης που ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός του φεστιβάλ Πηνειού.

3. Τα στοιχεία από τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως προς τον Εθελοντισμό για το Φεστιβάλ Πηνειού της ιστοσελίδας festivalpineiou.gr:

  • Επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φυσικού προσώπου ή επιχείρησης που ενδιαφέρεται να γίνει εθελοντής στο φεστιβάλ Πηνειού.

 

Συλλογή προσωπικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων μέσω του ιστοτόπου festivalpineiou.gr

Πέρα από τη συλλογή δεδομένων που προαναφέραμε, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες όπως το Google Analytics από το οποίο γίνεται συλλογή προσωπικών προτιμήσεων και ενδιαφερόντων ως προς τον ιστότοπο festivalpineiou.gr. Πιο συγκεκριμένα,  συλλέγει πληροφορίες όπως:

  1. Ποιες σελίδες του ιστοτόπου επισκεφθήκατε
  2. Ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιήσατε
  3. Ποιος ιστότοπος σας παρέπεμψε στο festivalpineiou.gr
  4. Ποιες σελίδες περιηγηθήκατε
  5. Ποιες είναι οι πιο προβαλλόμενες σελίδες
  6. Ποσοστό εγκατάληψης ιστοτόπου
  7. Στατιστικά αριθμού επισκεπτών ιστοτόπου
  8. Στατιστικά αριθμού προβολής σελίδων ιστοτόπου

 

Υπερσύνδεσμοι

Η δημιουργία υπερσυνδέσμου (hyperlink) προς τις ιστοσελίδες του Ιστοτόπου μας είναι επιτρεπτή, εφόσον δε χρησιμοποιείται για την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ή την πρόκληση ζημίας στην εικόνα μας και εφόσον δεν παρουσιάζει τα περιεχόμενα του Ιστοτόπου ως μέρος άλλης ιστοσελίδας ξένης προς αυτόν (όπως πχ. τεχνικές τύπου framing).

Ο Ιστότοπος www.festivalpineiou.gr ενδέχεται να περιέχει υπερσυνδέσμους προς ιστοσελίδες, που ανήκουν σε τρίτα μέρη και ως εκ τούτου δεν τελούν υπό τη διαχείρισή μας και δεν υφίσταται δυνατότητα από μέρους μας παρέμβασης στο περιεχόμενό τους.

Γι’ αυτό τον λόγο η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις ιστοσελίδες αυτές και το περιεχόμενό τους και δεν παρέχει κανενός είδους εγγύηση προς τους χρήστες του www.festivalpineiou.gr σχετικά με αυτές.

Σε περίπτωση που ιδιοκτήτης ή διαχειριστής ιστοσελίδας επιθυμεί την απόσυρσή υφιστάμενου υπερσυνδέσμου από τον Ιστότοπό μας προς την ιστοσελίδα του, μπορεί να έρθει  σε επικοινωνία μαζί μας στέλνοντάς μας ηλεκτρονική επιστολή.

 

Χρόνος τήρησης των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται για όσο διάστημα επιτρέπεται ή επιβάλλεται βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. 

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο και δικαιοδοσία

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφισβήτησης ή αξίωσης σχετικά με τον ιστότοπο festivalpineiou.gr, θα ισχύει το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα συμφωνία και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη Ελληνικά Δικαστήρια, των οποίων την δικαιοδοσία αναγνωρίζετε αμετάκλητα. Παρά τα ανωτέρω, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της ενώπιον των δικαστηρίων του τόπου παραβίασης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Όλα τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα σύμφωνα με τους όρους χρήσης είναι σωρευτικά και δεν αποκλείουν άλλα δικαιώματα και ένδικα μέσα που προβλέπονται από το νόμο ή από άλλη συμφωνία.

Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης του ιστοτόπου festivalpineiou.gr διαφωνεί με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στον ιστότοπο τότε οφείλει να μη χρησιμοποιεί τον παρόν ιστότοπο.

 

Προστασία Πληροφοριών

Ο ιστότοπος festivalpineiou.gr έχει εφαρμόσει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, έτσι ώστε να αποτρέψει τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να διατηρήσει την ακρίβεια των δεδομένων, αλλά και να διασφαλίσει την κατάλληλη χρήση των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο ποτέ δεν είναι 100% ασφαλές, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ καμία δυνατότητα να παραβιάσουν τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που έχουν εφαρμοστεί στον ιστότοπο festivalpineiou.gr και αποκτώντας πρόσβαση, προβαίνοντας σε χρήση προσωπικών δεδομένων είτε για μη εξουσιοδοτημένους είτε για αθέμιτους σκοπούς.

Ωστόσο ο ιστότοπος έχει λάβει κάθε εύλογη προφύλαξη για να εξασφαλίσει τις προσωπικές πληροφορίες του φυσικού προσώπου που είναι διαθέσιμες μέσω του ιστοτόπου.

 

Δικαιώματα υποκειμένου των δεδομένων

Στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων σεβόμαστε και προστατεύουμε τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων (φυσικών προσώπων). Σε περίπτωση επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων έχουν πάντα το δικαίωμα να ενημερώνονται και να ζητούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για την τυχόν επεξεργασία. Επίσης, έχουν το δικαίωμα να ζητούν τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων, τη διαγραφή, τον περιορισμό της επεξεργασίας ή τη φορητότητα των προσωπικών τους δεδομένων. Τέλος, μπορούν να εκφράσουν τυχόν εναντίωσή τους στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων. Αυτά τα αιτήματα θα διευθετηθούν από την Αντιδημαρχία εντός 30 ημερών από την υποβολή, και θα διεκπεραιωθούν με το πέρας της ενημέρωσής τους.

Σημείωση: Τα αιτήματά σας μπορείτε να τα υποβάλλετε μέσω του email adhm6@larissa-dimos.gr ή εγγράφως στην έδρα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών (Γεωργιάδου 53-Μύλος του Παππά, Λάρισα)

Η Αντιδημαρχία δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή την ορθότητα των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχουν τα φυσικά πρόσωπα.

Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα που παρέχονται από το φυσικό πρόσωπο θα αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας στον ιστότοπο festivalpineiou.gr και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

 

Δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων

Ο ιστότοπος festivalpineiou.gr, ο οποίος επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχοντας ενημερωθεί για τις ρυθμίσεις του GDPR για την νόμιμη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων, δεσμεύεται για την τήρηση εμπιστευτικότητας. Οι μόνες αποδεκτές ενέργειες για δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων είναι οι εξής:

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών μπορεί να υποχρεωθεί να αποκαλύψει ορισμένες πληροφορίες των προσωπικών δεδομένων του φυσικού προσώπου όταν της ζητηθεί για τη συμμόρφωσή της σε απαίτηση που θα προκύψει από τον νόμο ή από δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα κατά τη διάρκεια δικαστικής διαδικασίας.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ως εξής: τηλέφωνο: 2410614449, email: adhm6@larissa-dimos.gr, Ταχυδρομική διεύθυνση: Γεωργιάδου 53-Μύλος του Παππά, Τ.Κ. 41447 Λάρισα, Ιστοσελίδα: www.festivalpineiou.gr. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ως εξής: Ιστοσελίδα: www.dpa.gr Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 11523, Αθήνα. Τηλεφωνικό κέντρο: +30 2106475600, Φαξ: +30 210 6475628 E-mail: contact@dpa.gr

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθυνθείτε adhm6@larissa-dimos.gr

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
image
https://www.festivalpineiou.gr/wp-content/themes/blake/
https://www.festivalpineiou.gr//
#1b96b4
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/pagonaplasticsurgery.gr/festivalpineiou.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.festivalpineiou.gr/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off