Χορεύουμε;

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00 – 21:30 στη Χορευτική Σκηνή στο Φεστιβάλ Πηνειού θα εμφανιστούν οι ομάδες της Σχολής Χορού Real Dance studio.

Break Dance από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών σε χορογραφία του Αλέξανδρου Τσάρα.

«The Bad Gals», αγωνιστική ομάδα hip-hop της σχολής, 8 κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών. Προπονήτρια Κορίνα Βιλανάκη.

“Royal Beasts”, αγωνιστική ομάδα hip-hop, 6 κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών. Προπονητής Βαλάντης Ράπτης.

“Real Crew Junior”: Η ομάδα είναι μαζί πάνω από 7 χρόνια. 2011-2014 η καλύτερη ομάδα Hip-Hop της Ελλάδος στην κατηγορία 7-12 ετών. Από το 2015 και μετά, διαγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερη κατηγορία, έχουν σημειώσει μια ανοδική πορεία, καταφέρνοντας φέτος να κατακτήσουν την 3η θέση στο διαγωνισμό “Hip-Hop International Greece” ανάμεσα σε 23 ομάδες από όλη την Ελλάδα! Προπονητής Δημήτρης Γκιάτας.

“Ne-Re”: Μία από τις δύο μικρές αγωνιστικές ομάδες του Real Dance Studio. Παρ’ όλο που έγιναν ομάδα φέτος κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στο Hip-Hop International (στην κατηγορία 7-12 ετών) και έτσι είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος για το 2017! Προπονήτρια Κορίνα Βιλανάκη.

Σύγχρονο-Break Dance από τον Αλέξανδρο Τσάρα. Ο Αλέξανδρος κέρδισε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύγχρονου Χορού Morgana στην κατηγορία Solo Adults, με μια χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή.

“Real Crew Next Generation”: Είναι οι διάδοχοι των Real Crew Junior, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει κατάληψη στο υψηλότερο βάθρο του Hip-Hop International Greece και όλων των διαγωνισμών που συμμετέχουν. 7 κορίτσια και 1 αγόρι ηλικίας 11-12 ετών! Προπονητής Δημήτρης Γκιάτας.

“Real Crew”: Η ομάδα που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα και να πάρει την 1η θέση στο Hip-Hop International Greece. Η διάκρισή τους αυτή θα τους οδηγήσει τον Αύγουστο στον αντίστοιχο Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με ομάδες από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.