Χορεύουμε;

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00 – 21:30 στη Χορευτική Σκηνή στο Φεστιβάλ Πηνειού θα εμφανιστούν οι ομάδες της Σχολής Χορού Real Dance studio.

Break Dance από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών σε χορογραφία του Αλέξανδρου Τσάρα.

«The Bad Gals», αγωνιστική ομάδα hip-hop της σχολής, 8 κορίτσια ηλικίας 14-16 ετών. Προπονήτρια Κορίνα Βιλανάκη.

«Royal Beasts», αγωνιστική ομάδα hip-hop, 6 κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών. Προπονητής Βαλάντης Ράπτης.

«Real Crew Junior»: Η ομάδα είναι μαζί πάνω από 7 χρόνια. 2011-2014 η καλύτερη ομάδα Hip-Hop της Ελλάδος στην κατηγορία 7-12 ετών. Από το 2015 και μετά, διαγωνιζόμενοι σε μεγαλύτερη κατηγορία, έχουν σημειώσει μια ανοδική πορεία, καταφέρνοντας φέτος να κατακτήσουν την 3η θέση στο διαγωνισμό «Hip-Hop International Greece» ανάμεσα σε 23 ομάδες από όλη την Ελλάδα! Προπονητής Δημήτρης Γκιάτας.

«Ne-Re»: Μία από τις δύο μικρές αγωνιστικές ομάδες του Real Dance Studio. Παρ’ όλο που έγιναν ομάδα φέτος κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση στο Hip-Hop International (στην κατηγορία 7-12 ετών) και έτσι είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος για το 2017! Προπονήτρια Κορίνα Βιλανάκη.

Σύγχρονο-Break Dance από τον Αλέξανδρο Τσάρα. Ο Αλέξανδρος κέρδισε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύγχρονου Χορού Morgana στην κατηγορία Solo Adults, με μια χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή.

«Real Crew Next Generation»: Είναι οι διάδοχοι των Real Crew Junior, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει κατάληψη στο υψηλότερο βάθρο του Hip-Hop International Greece και όλων των διαγωνισμών που συμμετέχουν. 7 κορίτσια και 1 αγόρι ηλικίας 11-12 ετών! Προπονητής Δημήτρης Γκιάτας.

«Real Crew»: Η ομάδα που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα και να πάρει την 1η θέση στο Hip-Hop International Greece. Η διάκρισή τους αυτή θα τους οδηγήσει τον Αύγουστο στον αντίστοιχο Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με ομάδες από περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 + 6 =