To IEK «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Φεστιβάλ Πηνειού
Οι δράσεις με τις οποίες θα συμμετάσχει το ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στο Φεστιβάλ Πηνειού, από τις 19-22/6 2019 είναι οι ακόλουθες:
BARISTA street seminar (19 – 22 Ιουνίου 2019)
Ελάτε να παρασκευάσουμε μαζί και στη συνέχεια να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη καφέ (espresso, καφέ φίλτρου, κ.ά.) από τον εκπαιδευτή και professional barista κ. Γιάννη Μπέλλη. Όσοι είσαστε λάτρεις του καφέ, μη διστάσετε να περάσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα, καθώς απολαμβάνετε τη βόλτα σας δίπλα από τον Πηνειό.
«Μαγική Φωτογραφία» (19 – 22 Ιουνίου 2019)
Μεταμορφώσου στον επαγγελματία που ονειρεύεσαι! Εμπνευσμένα από αγαπημένα επαγγέλματα, τα κάδρα του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σε περιμένουν για να φωτογραφηθείς ως security, κομμώτρια, μάγειρας, γιατρός, personal trainer κ.ά.
Μinute to win it (Τετάρτη 19 Ιουνίου & Σάββατο 22 Ιουνίου 2019)
Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από το τμήμα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε! Μinute to win it! Γρήγορα, έξυπνα, δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια δίχως όριο ηλικίας που μέσα σ’ ένα λεπτό θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί για να έχουμε νικητή! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δημιουργήσουν και να ζωγραφίσουν με όρεξη και φαντασία εικαστικές κατασκευές, καθώς και να γίνουν οι ίδιοι καμβάς για να απολαύσουν face painting από τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους του τμήματος. Ελάτε να διασκεδάσετε, να γυμναστείτε, να καλλιεργήσετε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας!
HOLLYWOOD NIGHT (Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019)
Η ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με την εκπαιδεύτρια (make up artist) κ. Μάχη Τριαντάρη θα μεταμορφώσουν τους σπουδαστές σε γνωστούς ήρωες κινηματογράφου. Φέρνουμε το Hollywood στο Φεστιβάλ Πηνειού! Η Jessica Rabbit, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο Τζόκερ, o Τζακ Σπάροου και η οικογένεια Άνταμς είναι μόνο μερικοί από τους κινηματογραφικούς ήρωες που πρόκειται να απολαύσει το κοινό και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Πιστά αντίγραφα μεγάλων προσωπικοτήτων από τον χώρο του θεάματος θα αναβιώσουν στο Φεστιβάλ Πηνειού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, κυρίως για τις ρεαλιστικές λεπτομέρειες μέσα από την τέχνη του μακιγιάζ.
«SUMMER QUEEN» (Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019)
Η ομάδα Αισθητικής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ με την εκπαιδεύτρια (make up artist) κ. Φαίη Παστάκα καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι και προσφέρουν επαγγελματικό μακιγιάζ και γρήγορα tips Ομορφιάς στις κυρίες που θα μας επισκεφθούν! Η θεματική βραδιά θα κλείσει με την κ. Παστάκα που θα μεταμορφώσει ένα μοντέλο σε μία εντυπωσιακή Bratz Doll. Οι bratz είναι κούκλες με εντυπωσιακό μακιγιάζ, μεγάλα μάτια, πλούσια γυαλιστερά χείλη και φανταχτερά ρούχα, με σύνθημα “κορίτσια με πάθος για τη μόδα”. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι Makeup artists ανά τον κόσμο, μιμήθηκαν τα εκκεντρικά χαρακτηριστικά των bratz, θέλοντας να δώσουν μια ακόμα διάσταση στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ.
Χορηγοί Φεστιβάλ Πηνειού 2019: ZeniΘ, Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Μπύρα LOLA, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, Three Cents, ΙΕΚ Δήμητρα, Praktiker, Πεζοδρόμιο Free Press, Ακαμάτρα, Σκαλωσιές ΔΙΑΣ, Κέντρο Διάδραση, Νικολοπούλειο, GK Karelas, Hotel Dionissos, Bekouti, Βιομηχανία Πάγου Κ. Ελλάδος, Φρούριο Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας, ΕΡΤ Βόλου, Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας 93,6, Musica Radio.