Συναυλία Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, Σκηνή Γ', Ώρα έναρξης: 21:30

Συναυλία Συναυλία Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz
 • Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, Σκηνή Γ’, Ώρα έναρξης: 21:30

 • Bio

  Οι “Toubanaki & the Buzz Bastardz” ανεβαίνουν στη σκηνή και με τον έντονο και χαρακτηριστικό προσωπικό τους ήχο παίζουν τις μουσικές του κόσμου πέρα από σύνορα και μουσικές νόρμες. Δημιουργούν και αυτοσχεδιάζουν συνθέτοντας ένα ηχητικό κράμα μουσικής παράδοσης και σύγχρονης μουσικής φόρμας. Bαλκανικοί ρυθμοί, δρόμοι της Ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με jazz αρμονία, crossover διάδραση και βοκαλισμούς.

  H συναυλία αποτελεί ένα ταξίδι σε βιώματα λαών, συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες όπως αυτές αποτυπώνονται ανάγλυφα στη μουσική.

  Το συγκρότημα  αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς της ελληνικής παραδοσιακής και jazz σκηνής, διακεκριμένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κοινός στόχος των μελών του σχήματος είναι η ελευθερία της έκφρασης και η χαρά για τη μουσική, που προκύπτει μέσα από τη γνώση, τον αυτοσχεδιασμό, τον πειραματισμό και τη διασταύρωση των διαφορετικών μουσικών καταβολών των μελών του σχήματος.

  Η Αγγελική είναι γνωστή για την πολυσχιδή και πολυτάλαντη προσωπικότητά της! Επί σκηνής σε γοητεύει και σε συναρπάζει, καθώς δημιουργεί ένα γοητευτικό κράμα τραγουδιών και ήχων, σε συνδυασμό με την εκρηκτική της παρουσία!

  Toubanaki & the Buzz Bastardz:
  Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή
  Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
  Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
  Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
  Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
  Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών
  Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT